افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 November , 2025
8

ثبت اختراع عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد برای استفاده از ارزش‌های غذایی قارچ

  • کد خبر : 5614
  • ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
ثبت اختراع عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد برای استفاده از ارزش‌های غذایی قارچ
عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به ثبت اختراع استفاده از مایسلیوم زنده و فعال قارچ خوراکی شد.

به گزارش جید، استفاده از مایسلیوم در حال رشد قارچ خوراکی در یک میان وعده سودمند، موضوع ثبت اختراعی است که برای اولین بار در جهان توسط سارا سعادتمند عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات با همکاری سهیلا عبداله فرد دانشجوی دکتری این واحد انجام شده است.

سعادتمند در رابطه با این اختراع گفت: با توجه به گسترش روز افزون جمعیت جهانی، کمبود پروتئین و منابع غذایی یکی از مشکلات اصلی جوامع بشری است. از این‌رو قارچ‌ها به دلیل دارا بودن ارزش غذایی شامل ویتامین‌ها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب ضروری و املاح معدنی گزینه مناسبی برای کمک به تأمین مواد غذایی هستند. همچنین بعضی از قارچ‌ها دارای خواص دارویی نیز هستند.

وی افزود: تولید قارچ‌ها نیز نیاز به امکانات لازم و مصرف زیاد منابع طبیعی از جمله آب دارد. از طرفی همه قارچ‌ها در محیط مصنوعی قابل کشت نیست. مایسلیوم قارچ (mycelium) در واقع همان ریسه قارچ است. به همین دلیل استفاده از مایسلیوم قارچ خوراکی در یک میان وعده غذایی به جای قارچ کامل، به خصوص بکارگیری مایسلیوم در حال رشد به جای پودر مایسلیوم، موضوع کاملاً جدید و نوآورانه در جهان است که در این ثبت اختراع مطرح شده است.

لینک کوتاه : https://jayed.ir/?p=5614

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.