افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 5 November , 2025
4

آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده

  • کد خبر : 5430
  • ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۶:۰۰
آموزش شیرینی‌پزی / طرز تهیه حلوا زنجبیلی تبریز با مواد بسیار ساده
حلوای زنجبیلی یک حلوای تبریزی بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و با مواد اولیه در دسترسی آماده می شود.

به گزارش گروه اجتماعی جید، یکی از خوشمزه ترین حلواهای خانگی که برای پذیرایی و به عنوان حلوا برای ماه رمضان پیشنهاد داده می شود، حلوا زنجبیل تبریزی است که به سادگی و با مواد لازم دم دستی میتوان آن را در خانه آماده کرد. مراحل پخت حلوایی که در این بخش خواهیم گفت، زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و زمان اصلی برای خنک شدن حلوا صرف خواهد شد.

مواد لازم حلوا زنجبیل خانگی

مواد لازم مقدار
آرد ۳ لیوان
روغن جامد ۱ لیوان
زنجبیل ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند ۱ لیوان

طرز تهیه حلوا زنجبیلی با پودر قند

برای پخت حلوای راحت و فوری زنجبیلی، ابتدا ۳ لیوان آرد را داخل ماهیتابه در دمای کم تفت می‌دهیم.

تفت دادن را به مدت حدوداً یک ربع و تا زمانی که رنگ آرد تغییر کند، ادامه میدهیم.

سپس یک لیوان روغن جامد به آرد تفت خورده اضافه و ۵ دقیقه مجدداً تفت میدهیم و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بر می‌داریم.

در این مرحله پخت حلوای زنجبیلی، ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل و یک لیوان پودر قند را اضافه می‌کنیم و کامل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شد ابتدا با پشت قاشق مواد را صاف و سپس با کمک یک گوش‌کوب مواد را سفت و یکدست می‌کنیم.

سپس حلوای یکدست شده را به شکل لوزی‌های کوچک برش می‌زنیم.

در آخر حدود دو ساعت به حلوای آماده زمان می‌دهیم تا خنک شود.

لینک کوتاه : https://jayed.ir/?p=5430

ثبت دیدگاه

در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.